KarinHerzog-oxygen.com
RosaceaA1
Rosacea
Rosacea paket
Oxygen produkterna
KarinHerzog-oxygen.com
Här finns några kommentarer från våra kunder:
Oxygen produkterna:
RosaceaA1
Rosacea
Rosacea paket
Oxygen produkterna
KarinHerzog-oxygen.com
Rosacea paket
Oxygen produkterna
Karin Herzog produkterna hjälper många med Rosacea problem. Det är på grund av att de är  unika på marknaden och bygger på upptäckter som läkaren och forskaren dr Paul Herzog gjorde för över 40 år sedan.  Han lyckades som den förste i världen att stabilisera syre (oxygen) i en emulsion och få det till att pressa sig ner i huden vid varje applicering. Ett genombrott inom vetenskapen som resulterade i ett världspatent. Syre är ju en av de viktigaste energikällorna för cellerna och börjar minska i huden vid 20 års ålder, därför är det helt unikt att kunna syresätta huden utifrån med en creme. När man ökar syremängden i huden har det många fördelar, det återuppbygger huden på ett naturligt sätt, huden blir friskare och fräschare och ser yngre ut. Det dödar bakterier på ett naturligt sätt som gör produkterna effektiva mot t.ex acne och rosacea. Produktionen av kollagen ökar som gör huden fastare och mer elastisk och det gör att porerna, linjerna och ytliga blodkärl syns mindre vid regelbunden användning. Samtidigt tillför produkterna fukt ner i huden  som gör att huden återfuktas på ett naturligt sätt. Vid regelbunden användning brukar huden komma helt i balans.
Rosacea uppkommer från en inflammation i och eller kring de ytliga blodkärleni ansiktet som ger utslag, oftast i ansiktets centrala delar, såsom pannan, kinderna och hakan.
Rosacea är vanligare hos personer som har lätt för att rodna av värme och stress. Det är oklart vad sjukdomen beror på, men den smittar inte. Olika grader av ärftlighet kan ligga bakom sjukdomen. Stark sol, värme, kyla, blåst, starka kryddor, heta drycker, alkohol och stress kan förvärra sjukdomen men det gäller inte alla.
Vanligen har man en diffus rodnad och ytliga blodkärl i de drabbade områdena där med tiden kan bildas varfyllda blåsor.
RosaceaA1
Rosacea
Jag är 27 år och har haft problem med rosacea sen ca 5 år tillbaka. Under en period tog jag hjälp av medicin och provade mig fram med olika dyra krämer... Sen jag började att använda Karin Herzog sedan drygt ett halvår tillbaka har mina problem försvunnit och idag har jag allt annat än problemhy! Tack! Från en mycket nöjd kund:)
..................... kund Göteborg
Först vill jag tacka för era underbara produkter. Jag har använt Anti-Age (samma produkter som i Rosacea paketet) för att motverka min rosacea och resultatet har redan visat sig efter knappt en månad. Tack vare er slipper jag hålla på att äta mediciner med antibiotika i.
..................... kund Småland
Jag vill bara tacka för de otroliga produkter som jag nu njutit av en längre tid och dessutom inte haft en tillstymmelse av Rosacea. Trots att jag fått den diagnosen av läkare. Otroligt jag har beställt nu flera gånger Rosacea mini paketet och kan ej vara utan.
..................... kund Småland
När vi började få alla dessa kommentarer började vi lista upp produkter som passar bra för rosacea (även om samma produkter passar också bra för hud utan rosacea).
Eftersom rosacea är en inflammation nere i och under huden måste en ansiktskräm som skall hjälpa mot rosacea vara antiinflammatorisk och det är precis vad Karin Herzog Oxygen produkter är och så mycket, mycket mera.
Oxygen produkterna:
*dödar skadliga bakterier på ett naturlig   sätt och därmed hjälper många med   rosacea *återfuktar huden på djupet *stimulerar kollagen produktionen som   gör huden fastare och mer elastisk som   gör att stora porer och ytliga blodkärl   syns mindre vid regelbunden användning *motverkar fina linjer, rynkor och    missfärgningar  *motverkar fria radikaler *återuppbygger huden på ett naturligt sätt *passar alla hudtyper *aldrig testade på djur